Corona / Covid-19

Virussen hærger stadig i verden, Danmark og lokalsamfundet. Det betyder, at vi som forening med alle dens mangeartede aktiviteter, fortsat skal gøre alt hvad vi kan for, at de rette rammer er tilstede og dermed sikre tryghed for alle.

Det betyder bla. at lokalevalget kan sikre den fornødne afstand, holdstørrelserne er tilpassede, hyppigheden af korrekt rengøring og tilstedeværelse af feks. håndsprit. Det er vores ansvar som forening.
Vi følger sundhedsmyndighedernes krav og søger vejledningerne fra DGI. Særligt DGI's vejledninger er relevante for os, da de er meget specifikke på sport og aktiviteter som i vores forening.

Vi har ændret mange holdstørrelser, vi har skiftet lokaler, der er ændret tider, der er opsat plexiglas, der er flyttet rundt på maskiner i fitness, der er indkøbt masser af rengøringsmidler og håndsprit. Alt dette og meget mere for, at holde gang i sikker træning og alle vore aktiviteter. Dog har Squaredance udsat sæsonstarten til 2021, da det at danse er svært at gøre sikkert.

Det er vigtigt, at Du også tager et personligt ansvar. Et ansvar der skal sikre tryghed i netop din aktivitet og dermed også tryghed for dine omgivelser. Det vil bla. sige, at du ikke møder op hvis du selv eller dine allernærmeste har positiv test eller symptomer på Covid-19/Corona virus.
Du skal også hjælpe Os med at blive bedre til det vi gør i foreningen. Så ser du noget i netop din aktivitet der kan gøres bedre og sikrere, så tøv endeligt ikke med at kontakte din instruktør, træner, aktivitetsudvalg eller hovedstyrelse.

Vi står sammen som forening og passer på hinanden!

Herunder et par nyttige links til Sundhedsstyrelsen og DGI

https://www.sst.dk/da/corona

https://www.dgi.dk/om/presse/presserum/seneste-nyt/corona-hvad-anbefaler-dgi