We Walk

skal du med....

We Walk – skal du med....
I uge 39 afvikler Bevæg dig for livet og Gåværterne i Give GIF i alt 4 fælles gåture med det fine formål både at skabe sociale fællesskaber og muligheder for motion, i et hyggeligt og jordnært miljø.

Motion er godt og sundt, sociale fællesskaber og hyggeligt samvær med andre mennesker mindst lige så godt, og det er netop denne fine cocktail, som Give GIF og Bevæg dig for livet byder på i uge 39, hvor det landsdækkende tema "We Walk" løber af stablen.
Det handler ganske enkelt om at få danskerne ud at bevæge sig, og store som små, unge som gamle kan være med.
I Give er der hen over ugen flere muligheder for at komme afsted. Der er tre ture i byen tirsdag formiddag klokken 10.00, onsdag aften klokken 19.00, torsdag eftermiddag klokken 14.00, med start ved Butik Mary,

Tirsdags- og torsdagsturen er omkring to kilometer, og man tager det helt stille og roligt. Der er bænke rundt på turen, så man kan slappe lidt af undervejs, og magter man kun at gå en kilometer, er det også helt i orden - Efter de to hyggeture tirsdag og torsdag er der kaffe og lidt sødt samt en overraskelse i butik Mary. Onsdag aften er gåturen 5 kilometer, og der er ikke kaffe bagefter - men en lille overraskelse efter turen.
Vi har naturligvis den fast tur om søndagen klokken 10.00, hvor man samles ved Jægerhytten på Højgårdsvej.


Det nye er de tre byture, hvor alle kan være med, folk med rollator, stok eller måske en kørestor samt folk der gerne vil have barnevognen med kan være deltage.
Søndagens tur i Give Plantage er i mere ujævnt terræn og besværlig for gangbesværede og besværlig med  barnevogne.

We Walk 2020 (002)